Förvaltning med fokus på framgång 

PUBLICERAT 08 April 2022

Daglig drift. Installationer i den absolut tekniska framkanten. Hållbara helhetslösningar med höga miljökrav. Och självklart - service, service, service. Jonas Svensson, nyanställd förvaltare för Explore Arlandastad, ser fram emot att vara med i ett expansivt område där idéer tar plats och form - och förvaltas för att säkra framgång.

Med en gedigen bakgrund inom industriell tillverkning och konsthantverk är Jonas Svenssons intresse för design, konst, inredning och arkitektur idag en tillgång i hans roll som förvaltare. 

– God förvaltning och hög servicenivå är mer än att lösa det rent tekniska och praktiska. Det handlar om att se det hyresgästen ser och att fullt ut förstå det som deras kunder, besökare och medarbetare upplever. Det roligaste är att möta, och gärna överträffa, behov och önskemål!  

Tillsammans med resten av förvaltningsteamet ser han fram emot att jobba tätt med Explore Arlandastads kommersiella projektledare och inte minst ekonomi.  

– När jag ser en fastighet ser jag lösningar och möjligheter. Är jag utomhus gör jag oftast per automatik en exteriör granskning uppifrån och ner, från tak och fönster till fasta installationer. Inomhus gör jag likadant. Det är roligt att försöka avkoda vad som gömmer sig bakom men jag har även ett stort intresse för snygga installationer och det första intryck en lokal ger, berättar Jonas Svensson som går igång på miljöteknik och hållbarhetstänk.  

– Ambitionsnivån kring hållbarhet ökar hela tiden. Idag är hyresgäster och företag inte bara intresserade utan även pålästa och engagerade. Det är en gemensam strävan och vi ser hela tiden över rutiner för drift och jobbar aktivt för att vara så energisnåla som möjligt. Vi måste ge rätt förutsättningar för våra hyresgäster att ta vid och fortsätta vara med och driva på förbättringar. 

Jonas Svensson har snabbt fått en inblick i hela områdets utbud. Han har på plats insett Explore Arlandastads styrka med optimalt läge mellan Uppsala och Stockholm och självklara mötesplatser som samspelar med satsningar som tar fart just nu.   
 
– Introduktionen har varit bra och intensiv och det är motiverande att möta så många medarbetare och företag här som alla ser möjligheter. För mig är Explore Arlandastad synonymt med möjligheter och spännande utveckling, dessutom på ett läge som är svårslaget.