Restaurangföretaget Heat öppnar nytt koncept i Explore Arlandastad

PUBLICERAT 05 oktober 2022

Nu öppnar Heat sin första Heat Express-restaurang och välkomnar gäster att uppleva hemlagad husmanskost där snabbhet, enkelhet och kvalitet förenas i en smakrik upplevelse.

Rätt läge, rätt sammanhang och möjlighet till givande synergier. Det var avgörande när Heat valde Explore Arlandastad som plats för sin nyetablering och satsning på den första Heat Express-restaurangen.

– Vi vill satsa i ett expansivt område och ser verkligen fram emot att välkomna både besökare till området och alla som jobbar här, säger Jesper Hofmann VD på Heat Restauranger, som även gläds åt veckans utmärkelse som ”Årets Nyetablering” på Sigtuna Näringslivsgala.

Med ett tydligt fokus på hemlagad husmanskost av hög kvalitet kommer Heat Express att erbjuda både take away och plats för uppåt 50 sittande matgäster med goda parkeringsmöjligheter.

– Det är en härlig känsla att välkomna Heat Express till oss, säger Thomas Cassel, Affärsutvecklare Explore Arlandastad, som ser hur etableringen redan gett synergieffekt.

– En av våra större aktörer, Training Partner, har redan tecknat avtal för leverans av mat till deras kursdeltagare. Explore Arlandastad har därmed ännu ett exempel på hur våra hyresgäster kan växa tillsammans och få smidig service inom området och ta del av varandras erbjudande.

Heats bakgrund och historia
Heat är restaurangkonceptet som erbjuder hemlagad husmanskost och som erbjuder både lunch och catering. Företagets resa började när grundaren domare och krögare Daniel Wärnmark tog över Restaurang Energikällan i Uppsala år 2008. Idag har företaget flertalet restauranger i bland annat Gävle, Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro. I Explore Arlandastad lanseras nu företagets första restaurang med det nya konceptet - Heat Express, samma hemlagade lunchbuffé men i en mindre miljö och med fokus på take away