Scandinavian XPO presenterar partner för att säkra kvalité inom mat och dryck

PUBLICERAT 16 december 2019

Nu är det klart att Scandinavian XPO valt Mässrestauranger gruppen till sin restauratör. Scandinavian XPO är den nya internationella mötes- och eventarenan intill Arlanda. Den nya mötesdestinationen kommer att innehålla tre mässhallar, konferensytor, hotell samt olika faciliteter som träningsanläggning, skjutbana och läkarmottagning.

Nu är det klart att Scandinavian XPO valt Mässrestauranger gruppen till sin restauratör. Scandinavian XPO är den nya internationella mötes- och eventarenan intill Arlanda. Den nya mötesdestinationen kommer att innehålla tre mässhallar, konferensytor, hotell samt olika faciliteter som träningsanläggning, skjutbana och läkarmottagning. Lokalerna är anpassade för upp till 8 500 gäster och alla typer av evenemang och möten.

Bra mat och dryck är en avgörande del av upplevelsen vid ett evenemang, möte eller mässa. Nu vet vi att vi har en partner som redan levererar på hög nivå på många platser. Det känns tryggt och stabilt. Nu ska vi gemensamt utveckla den upplevelsen ytterligare på Scandinavian XPO, Nordens nyaste och närmaste mötesplats, säger Staffan Littmarck, CEO för Scandinavian XPO.

Mässrestauranger gruppen är idag verksam på fem olika platser; Stockholmsmässan i Älvsjö, Malmömässan, Stockholms Stadshus, Kulturhuset på Sergels Torg samt på Engsholms slott på Mörkö. Under 2020-2021 utökas verksamheten till att inkludera svenska paviljongen på Expo2020 i Dubai som öppnar i oktober 2020 samt Scandinavian XPO vid Arlanda som öppnar i november 2020. Det blir ett hektiskt år!

Maria Stridh vd för Mässrestauranger berättar:

– Ibland dyker det upp så intressanta och spännande saker att det är självklart att tacka ja. Scandinavian XPO är ett sådant uppdrag och jag är stolt över att vi blev tillfrågade. Vi har stor vana att drifta denna typ av verksamhet och är övertygade om att vår erfarenhet kan bidra till riktigt bra och såklart goda gästupplevelser i allt från små möten till riktigt stora galamiddagar. Att dessutom gå in i en verksamhet norr om stan med andra målgrupper och event än dem vi gör i dag känns utvecklande. Vi arbetar redan med flera olika huvudmän och adderar nu ytterligare en huvudman till vårt nätverk av partners.

Platschef för Mässrestaurangers verksamhet på XPO blir Johan Stridh, fjärde generationen av familjen Stridh/Johansson, som är ägare av Mässrestauranger gruppen.

För mer info:www.scandinavianxpo.com

Kontaktpersoner Scandinavian XPO

Staffan Littmarck CEO
Scandinavia XPO
0703 44 66 96
staffan.littmarck@scandinavianxpo.com

Kicki Kollstedt, kommunikation
0723-29 69 65
kicki.kollstedt@scandinavianxpo.com


Kontaktpersoner Mässrestauranger:

Maria Stridh, vd
Mässrestauranger
070-783 93 82 
maria.stridh@massrestauranger.se

Johan Stridh, platschef
Mässrestauranger på Scandinavian XPO
070-949 39 79
johan.stridh@massrestauranger.se

Maria Torén, marknads- & kommunikationschef
Mässrestauranger
0709-48 99 90 
maria.toren@massrestauranger.se

Vy mot entréerna till mötesarenan Scandinavian XPO