Quality Hotel™ Arlanda XPO

Välkommen till nya Quality Hotel™ Arlanda XPO, ett hotell med fokus på möten och upplevelser. Vi finns ca. 5 minuter från Arlanda flygplats och erbjuder kostnadsfria transporter till och från terminalerna. Perfekt läge oavsett om du är här och konfererar, träffar familj och vänner eller ska bo bekvämt innan eller efter semestern.

Vi har en helt nyrenoverad och modern anläggning som inkluderar två ståtliga torn med 421 hotellrum som alla är stilfullt inredda med naturliga material och nordiska färger. Här finns även 2202 kvadratmeter stor mötesyta, restaurang Brasserie X, bar och gym.

Brasseri X

I lobbyn möts man av en luftig och välkomnande miljö med skandinavisk prägel och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns även en bar som erbjuder skön stämning, enklare förtäring och gott att dricka. I restaurang Brasserie X väntar en helt ny mat- och dryckesupplevelse där klassiska franska rätter möter våra nordiska råvaror. Vår matfilosofi är att laga enkla, vällagade rätter anpassade efter säsong. Förutom hotellets gäster välkomnar vi även besökare och gäster utifrån som vill uppleva vårt härliga brasserie.

Quality Hotel Arlanda XPO Reception

Vill du ha en effektiv och samtidigt minnesvärd konferens? Då har du kommit rätt!

Vi har 16 ljusa, moderna och flexibla lokaler som passar alla typer av möten, events och konferenser. Här hittar du allt från mindre möteslokaler till riktigt stora konferenslokaler där upp till 500 personer ryms. Med den senaste tekniken finns också det du behöver för att streama ditt nästa digitala möte eller event. Sist men inte minst, vår professionella, kreativa och kunniga personal har som mål att göra allt för att överträffa era förväntningar.

För den som vill röra på sig finns många alternativ. Hotellet har ett toppmodernt gym med panoramavy. I Scandinavian XPO finns möjlighet till padel (pop-up) och det är nära till fina golfbanor, samt 1600 m2 träning på anläggningen WE.

Hitta hit

59.60852950071, 17.897669209995