F60 Företagspark - för företag redo att maxa sina möjligheter

På optimalt läge i Explore Arlandastad kommer F60 Företagspark ge rätt förutsättningar och plats åt aktörer i alla storlekar, små som stora – i en blandning som ger positiva synergieffekter. 

Kombinationen av läget i expansiva Mälardalen och den omedelbara närheten till flygplats, järnväg och motorväg, gör F60 Företagspark till en oslagbar plats. I ett första steg utvecklas den södra delen av området och här byggs yteffektiva lokaler med stora möjligheter att skräddarsy för kontor, tjänster och produktion. Första etappen innebär totalt 125 000 kvm lokaler och kontor med lokalytor mellan 300–8 000 kvm i byggnader från en till nio våningar höga. Vi välkomnar företag att vara med från start och erbjuder stora möjligheter till specialanpassningar och att tillsammans utveckla smarta, innovativa lösningar.  

F60 Företagspark - maxade möjligheter för företag  
F60 Företagspark kommer ge optimala förutsättningar för företag med koppling till Arlandaområdet och motorvägarna. Företagsparkens placering är gynnsam för företag som är beroende av export, leverans och infrastruktur och attraktiv för Service Suppliers med koppling till flygplatsen och närliggande verksamheter. 

Den genomtänkta infrastrukturen med utökad parkering, smidiga in- och utfarter samt områdets huvudgata med en väldimensionerad tunnel under E4:an säkrar tillgängligheten. Från F60 Företagspark är det dessutom nära till hela Explore Arlandastads stora, varierande utbud och attraktiva boendealternativ samt den internationella mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO

Första inflytt är beräknad till tredje kvartalet 2024 och därefter sker inflytt cirka 18 månader efter respektive avtalstecknande.

F60 Företagspark