F60 Företagspark - för företag redo att maxa sina möjligheter

På optimalt läge i Explore Arlandastad bygger vi F60 Företagspark. Här kan du skräddarsy lokaler, eller en hel byggnad för din verksamhet. Oavsett om det är kontor, produktionslokaler eller något helt annat. F60 Företagspark blir en plats med fantastiska förutsättningar för företag och organisationer i alla storlekar, lite extra fördelaktigt för företag med koppling till Arlanda-området och ett behov av närhet till E4:an. 

F60 Företagspark - maxade möjligheter för företag

Kombinationen av läget i expansiva Mälardalen och den omedelbara närheten till flygplats, järnväg och motorväg gör F60 Företagspark till en oslagbar plats.
I ett första steg utvecklas den södra delen av området för yteffektiva lokaler för kontor, tjänster och produktion. Första etappen innebär totalt 125 000 kvm lokaler och kontor med lokalytor mellan 300–8 000 kvm i byggnader från en till nio våningar höga. Var med från start för att kunna få stora möjligheter till specialanpassningar och att tillsammans med oss utveckla smarta, innovativa lösningar för just din verksamhets behov.  

Lediga lokaler med närhet till E4:an och Stockholm Arlanda Airport

F60 Företagspark kommer ge optimala förutsättningar för företag med koppling till Arlanda-området och motorvägarna. Företagsparkens placering är gynnsam för företag som är beroende av export, leverans och infrastruktur och attraktiv för Service Suppliers med koppling till flygplatsen och närliggande verksamheter. Den genomtänkta infrastrukturen med utökad parkering, smidiga in- och utfarter samt områdets huvudgata med en väldimensionerad tunnel under E4:an säkrar tillgängligheten. Från F60 Företagspark är det dessutom nära till hela Explore Arlandastads stora, varierande utbud och attraktiva boendealternativ samt den internationella mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO

Första inflytt är beräknad till tredje kvartalet 2024 och därefter cirka 18 månader efter respektive avtalstecknande.

F60 Företagspark