BMW Group

Med sina fyra varumärken BMW, MINI, Rolls-Royce och BMW Motorrad är BMW Group världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar, och erbjuder även finansiella- och mobilitetstjänster för premiumsegmentet. BMW Groups nätverk består av 31 produktions- och monteringsanläggningar i 15 länder tillsammans med ett globalt försäljningsnätverk i över 140 länder.

BMW Groups framgångar har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfullt agerande. Företaget har därför inrättat ekologisk och social hållbarhet genom hela värdekedjan, med ett omfattande produktansvar och tydligt åtagande till resursbesparing som en betydande del sin strategi.

Från lokalerna i Arlandastad driver BMW Northern Europe verksamhet inom utbildning och kvalificering. Här utbildar vi vårt återförsäljarnätverk inom Sälj, Eftermarknad, Teknisk och Produkt för BMWs varumärken BMW, MINI och Motorrad. Vi satsar på och värdesätter utbildning av våra återförsäljare för att säkerställa att vi möter våra kunders förväntningar och behov.

59.612260044527, 17.896568436726