DRIVELAB Stockholm – navet för utbildning och event inom fordonsindustrin

Drivelab Stockholm - populär mötesplats och arena för hela världens fordonsindustri

Här i Explore Arlandastad finns mötesplatsen för hela världens fordonsindustri. En tankesmedja med unika testmiljöer där industri, myndigheter, forskningsinstitut och utbildare samverkar och möts för att skapa en bättre förståelse, hållbara lösningar samt en bättre och säkrare fordonsindustri. Tack vare det stora utbudet inom Drivelab har området blivit en mötesplats för både nationella och internationella aktörer. Här finns tillgång till toppmoderna testmiljöer, tre specialdesignade testbanor. en utbildningsakademi, ett modernt hotell och serviceställen för alla tänkbara fordon.

Tillsammans bildar det bästa möjliga förutsättningar för att utveckla morgondagens fordonsindustri! Nyfiken på att etablera din verksamhet här? Kontakta oss för mer information, eller få tips på lediga lokaler som kan passa just din verksamhet.

Letar du efter lediga lokaler för din verksamhet inom fordonsindustrin?

Här i Drivelab Stockholm finns ytor och möjligheter för verksamheter som söker skräddarsydda lokaler och synlighet. Etapp 2 av Drivelab Sales & Service består av 9000 kvadratmeter för företag just inom fordonsindustrin. Här får du ta del av de gynnsamma synergieffekterna från dag ett plus garanterad synlighet.

Drivelab BIG - för dig som behöver lokal för större fordon 

Behöver din verksamhet verkligen utrymme att tänka stort finns Drivelab BIG. Där finns det plats i vår storskaliga byggnad anpassad just för större fordon med gemensamma servicefunktioner och ytor som inte sätter några gränser. Drivelab BIG håller på att vidareutvecklas och den kommande totalytan kommer bli mer än dubbelt så stor som den är idag. Var med från start och säkra er plats i Drivelab BIG! 

Drivelab Center - utbildningsnavet för lätta fordon

DRIVELAB Stockholm idag

Drivelab Center – Den självklara mötesplatsen för lätta fordon inom fordonsindustrin med fokus på kompetens- och affärsutveckling och kundanpassade utbildningar för fordonsindustrins olika kompetenser och affärsområden.

Drivelab BIG – Den självklara mötesplatsen och utbildning av tunga fordon med kontors- och utbildningslokaler på drygt 15 000 m2 och väl tilltagna utbildnings, uppställnings- och utställningsytor runt byggnaden. Var med och säkra er plats - Drivelab BIG ska såklart bli ännu större! 

Drivelab Sales & Service – försäljnings- och serviceområde för bilhandlare som bland annat omfattar bilförsäljning, fullserviceverkstäder, glasverkstad, bilbesiktning och ett servicecenter för rekonditionering. Söker ni service och synlighet på ett och samma ställe? Missa inte Drivelab Sales & Service Etapp 2!

Drivelab Test Track 1 – Sveriges modernaste testbana där deltagare inom fordonsindustrin från hela världen genomför utbildningar, produktlanseringar och events.

Drivelab Test Track 2 – En kompletterande, komplett och utmanande anläggning konstruerad för testning av de utmaningarna som räddningstjänstens fordon möter.

Drivelab Test Track Terrain – Terrängbana med varierande förhållanden och nivåer för offroad, sport och gatuorienterade fyrhjulsdrivna fordon.

Drivelab BIG Etapp 2

Är störst inte stort nog?

Säkra er plats när vi satsar ännu större - var med från start när Drivalab BIG blir ännu större! 

Drivelab BIG Etapp 2!

Visionsbild Drivelab Sales & Service

Känns Drivelab Sales & Service som en självklar chans?

Här finns ytterligare ytterligare 9000 kvadratmeter med möjligheter för verksamheter som söker ett synligt läge! 

Drivelab Sales & Service Etapp 2