Tio steg till Explore Arlandastad!

Bli en del av Explore Arlandastad. Skapa och bygg något från grunden eller hitta en ledig lokal och flytta in. 

Välkommen till en innovativ och serviceinriktad mötesplats där affärsmöjligheter tar form och innovation flödar. Här erbjuds en värld av etableringsmöjligheter, spektakulära utställnings- och eventlokaler, skräddarsydda kontorsytor och moderna faciliteter som lyfter ditt företag till nya höjder. Ge dig själv och dina kollegor tillåtelse att drömma stort och låt Explore Arlandastad bli navet för din verksamhet och dess framgång.

Varje resa till Explore Arlandastad är unik. Varje etablering ensam i sitt slag!  Men en sak är gemensam - här finns plats att växa!

Vi vill ändå passa på att visa hur en resa hit kan se ut. Här är steg för steg hur en etablering hos oss kan gå till!

Kanske är ni en av alla hundratusentals som passerar Explore Arlandastad dagligen. Kanske letar ni efter ett optimalt läge mittemellan Stockholm och Uppsala. Kanske värdesätter ni närheten till Arlanda. Eller så är det vi som söker upp er! Kanske är det just ni som kan komplettera vårt utbud. Ni som är den sista perfekt passande pusselbiten. Ni som vi ser som självklara för att stärka synergieffekten här hos oss. Oavsett vilket börjar vår resa tillsammans helt enkelt med att vi hittar varandra!

Hur startar goda samarbeten? Med en första kontakt och löpande kommunikation. Vi vill inget hellre än att visa upp Explore Arlandastad! Vi vill visa lokaler och läge. Vi vill visa redan lyckade satsningar. Vi vill visa all yta vi har och berätta och visualisera våra framtida planer. Men viktigast av allt – vi vill vi höra vad ni vill! Berätta för oss om era satsningar, målbilder, krav, behov och önskemål. Då kan vi mötas och ni kan upptäcka det mervärde Explore Arlandastad kan ge!

Matchar era behov med de möjligheter Explore Arlandastad kan erbjuda är det framåt mot målbilden som gäller. Dags för kalkyler, skisser, planering och presentationer. Bygga nytt? Bygga om? Förändra befintlig byggnad? Anpassa och skräddarsy? Dags att tänka om och tänka till! För vi tror att förmågan att tänka nytt skiljer ledare från följare. Vi är entreprenörer i hjärtat och möter våra kunder med nyfikenhet och känsla för varje specifik situation. Vi är snabbfotade och fastnar inte i segdragna processer. Den som går i andras fotspår kommer aldrig först. Vi tror på Explore Arlandastad, våra samarbetspartners och framförallt tror vi på framtiden.

Lika härligt som det är att prata visioner, lika viktigt och välkommet är det att vi landar i villkor. Nu är det dags att konkretisera kommersiella villkor och på detaljnivå precisera allt från yta och ansvar till hyrestid och kostnader. Helt enkelt allt ner på minsta detalj som är avgörande för att en etablering hos Explore Arlandastad ska vara säkert och smidigt, tydligt och tryggt.

Säkra samarbeten bygger på tydliga, transparenta avtal. På samma gång som vi inspireras av djärva visioner så älskar vi beslut och att få saker att hända. Vi tar vårt ansvar, håller vad vi lovar och tänker hållbart och långsiktigt. Vi vet att ordning och reda bygger förtroende och hållbara relationer. Ett handslag är ett handslag och ett avtal ett avtal. Dags att signa!

Välkommen, yes och hurra! Att bli en del av Explore Arlandastad är värt att fira. Vi berättar och kommunicerar gärna i våra kanaler och på våra plattformar om vårt samarbete och framtid tillsammans.

Nu börjar den sista, kanske den mest spännande, delen: att bygga, anpassa och förbereda för just er. Explore Arlandastad är en möjliggörare. Att exploatera ett område är inget självändamål. Vi bygger inte fastigheter, vi förverkligar drömmar. Vi finns för att behovet av yta, utblick och fruktbara möten finns. Vi ser potential, lägger pusslet och öppnar upp för möjligheter. Vi rätar ut frågetecken och löser de problem som finns. Anpassning- och byggnationsfasen av varje lokal är verkligen att förbereda för förändring och framtid. 

Dagen ni, och vi, har väntat på. Dags för slutbesiktning, överlämning av nycklar och lokal och utbildning av lokalens funktioner och installationer.

Dags för ert egna slutfix, färdigställande och de allra, allra sista justeringarna! En spännande fas då de sista pusselbitarna ska falla på plats och helhetsbilden som ska möta era anställda, partners och kunder ska klarna. Nu är lokalen er och det är dags för tillträde...och början på er framtid tillsammans med Explore Arlandastad!

Förvaltningsfas. Egentligen bara ett kort, lite tristare, ord för vad vi vill ska bli en gemensam, unik utvecklingsresa med samarbete och synergieffekter i centrum! Förvaltning för Explore Arlandastad innebär lyhördhet. Löpande förbättringar. Fler möjligheter. Och att vi i alla lägen letar efter lösningar tillsammans med er. Vi tror nämligen att den bästa vägen till framgång, och lönsamma synergieffekter, sker genom samarbete och samverkan.