Lokaler för lättproduktion i Explore Arlandastad - optimalt med högt i tak och lastport

Letar du efter lediga lokaler för lättare produktionsverksamhet? Då har du kommit rätt. Vi erbjuder ett brett utbud av flexibla utrymmen som är redo för uthyrning och är särskilt lämpliga för verksamheter med lättare produktion. Här finns också möjlighet till flexibla lokaler med imponerande takhöjd och lastport.

Hos oss har du möjligheten att anpassa dessa utrymmen enligt dina specifika behov, så att de blir den perfekta platsen för din verksamhet. Att vara en del av Explore Arlandastad innebär också fördelen av närheten till andra företag och organisationer, vilket kan skapa värdefulla synergier och möjligheter för din produktion.

Vi är här för att stödja din verksamhet och hjälpa dig att nå nya höjder inom din produktionsverksamhet. Kontakta oss idag för att ta nästa steg i tillväxten av din verksamhet.

Klicka här för att se lediga lokaler i fler kategorier!

Tyvärr, inga resultat funna

Testa att söka på nytt med andra filtreringskriterier. Men vänta lite! Vi utmanar dig…tänk större! Tänk smartare! Tänk friare!

Vi har utrymme att tänka stort och vi är dessutom mästare på att skräddarsy och hitta lösningar tillsammans med våra hyresgäster. Har du lite tålamod har vi även flera större satsningar och projekt på gång - läs gärna om F60 Företagspark eller testa att söka på nytt med andra filtreringskriterier.