Toyota Sverige

I allt vi gör jobbar vi efter vår vision om hållbar mobilitet för alla. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att kvalitet, innovation och respekt för människor och miljö genomsyrar allt vårt arbete. Att hitta hållbara sätt att ta sig framåt är med andra ord ryggraden för allt vi gör. Därför tog vi fram världens första hybrid redan 1997. Idag, 25 år senare, är vi inne på vår fjärde generation av hybridteknik, som inte bara är vår absolut bästa hittills, utan framför allt världsledande. 

Men världen har varken tid eller råd att stå stilla. Därför har Toyota nu tagit nästa steg i utvecklingen av framtidens hållbara mobilitet och där ingår också Beyond Zero. 

Beyond Zero är vårt åtagande att bidra till en inkluderande värld bortom utsläpp och begränsningar – där människor upplever friheten att förflytta sig, med stöd av Toyotas ledande elektrifieringsteknik och mobilitetsinnovationer. Allt matchat med den bästa kundupplevelsen. 

Noll är inte slutdestinationen, bara ett steg på den resa vi inledde för över 20 år sedan. Beyond Zero är vårt löfte – för ett bättre samhälle och för en bättre värld. 

Läs mer om vår historia och Beyond Zero på toyota.se.

Eller kom och besök vår återförsäljare Europeiska Motor i Arlandastad. Här finner du alla de senaste modellerna och kan prata med våra kunniga säljare och inte minst  boka en provkörning! 

Välkommen! 

59.612260044527, 17.896568436726