Nybygget - inspiration och information från Sveriges ledande hustillverkare

Nybygget är en permanent husutställning som är en självklar destination och en inspirerande mötesplats för arkitektur, design och inredning.

Utforska, upplev och upptäck 

Den permanenta husutställningen består av en mängd olika visningshus att utforska och uppleva på plats. Här finns både villor, fritidshus, attefallshus, friggebodar och lekstugor från många av Sveriges små och stora hustillverkare. På Nybygget finns det även utrymme och möjlighet för företag att ställa ut och visa upp sina produkter och här finns idag utställare från hela bygg- och boendespektrat.

Bygga nytt? Bygga om? Bygga ut? Här finns svaren och inspirationen! 

Nybygget riktar sig till alla oavsett om de vill bygga nytt, bygga om eller bara få inspiration. Vi strävar efter att vara en fullservicepartner inom bygg och boende. Boendet är en av de största investeringar människor gör i sitt liv. Nybygget har därför valt att kombinera möjligheten att få rådgivning och stöd av kompetenta, erfarna säljare genom hela resan mot husdrömmen och att ge inspiration i en miljö som tillåter eftertanke. På plats finns ett trevligt café där besökare kan smälta information och intryck medan barnen kan leka på Barnens Nybygge.


 

Interiör från ett av Nybyggets visningshus

Möt människorna med husdrömmar!

Låt drömmarna bli till verklighet och möt era kunder och visa de möjligheter ni erbjuder.

Etablera er här!

Visningshus Nybygget

Kataloghus? Modulhus? Lösvirkeshus?

Hos Nybygget klarnar det. Här hittar du Sveriges ledande husleverantörer och kompetenta och kunniga säljare som ger både inspiration och information!

Besök Nybygget!

Välkommen att bli en del av Nybygget! 

Camilla Yngfalk Nybygget
Camilla Yngfalk

Platschef Nybygget

Hos oss kan ni möta människor med husdrömmar!