Scandinavian XPO – Etapp 2

Redan idag bidrar Scandinavian XPO, Nordens närmaste mötesplats, starkt till att attrahera människor och företag till Explore Arlandastad. Mässor, möten, events, evenemang, utställningar, konserter och upplevelser. Allt ryms inom Scandinavian XPO och dessutom på bästa tänkbara läge, mitt emellan Stockholm och Uppsala och ett stenkast ifrån resten av världen. Det bästa av allt - satsningen har bara börjat! 

Ännu mer för att locka ännu fler!

Scandinavian XPO Etapp 2 kommer ge utrymme för ännu mer och välkomna ännu fler! Här finns stora och flexibla ytor som kan ge utrymme åt idéer att ta plats och form, idag och över tid. I planerna finns ett utökat mat- och serviceutbud, co-working och kontorshotell. Möjligheterna för utveckling tillsammans med läget, läget, läget gör mötes- och evenemangsarenan till en perfekt plats för företag, medarbetare och kunder – och inte minst för både nära och långväga besökare. Här finns dessutom gott om skräddarsydda kontorslokaler för er verksamhet.  
 
Lokaler på förstklassigt läge  
Med människor och möten i centrum bidrar Scandinavian XPO starkt till Explore Arlandastad som en regional, nationell och internationell destination. Redan idag finns 40 000 kvm mötesytor som förutom tre evenemangs- och mässhallar även rymmer loungemiljöer, hotell, långtidsboende, konferensrum, restauranger, barer, träningscenter, golf, läkarmottagning och plats för ännu fler verksamheter som vill växa. 

Siktar ni på att bli en del av Scandinavian XPO? Välkomna! 

Foto på leende Catarina Sjömark iklädd kavaj och ljusblå blus
Catarina Sjömark

Affärsutvecklare
Stora idéer måste få ta plats!

Erik Nyberg Chef Fastighetsförädling, Arlandastad Group
Erik Nyberg

Chef Fastighetsförädling
Prata med mig om era idéer! 

Våra projekt

Visionsbild Scandinavian XPO och Quality Hotel Arlanda XPO
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 1 Centrum

Stadsdel 1 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Här är Explore Arlandastads absoluta centrum och den självklara mötesplatsen för verksamheter och besökare.

Mer om projektet
Invigning tunnel under E4
Pågående

Tunnel och huvudgata

Integrerat och välplanerat - så skapas de bästa förutsättningarna för en bra infrastruktur för Explore Arlandastad. Med den nya tunneln under E4:an ökar tillgängligheten till området. Utöver den fullstora tunneln är utbyggnad av huvudstråket i hela området snart färdigställt.

Mer om projektet
Visionsbild Stadsdel 4
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 4

Stadsdel 4 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Här finns rätt förutsättningar för Explore Arlandastads kommunikationsnod med autonoma bussar, taxi, gång- och cykelbanor, pendeltågsstation, smidig avfart från E4:an. I planerna för denna stadsdel finns genomtänkta lösningar för enkel access.

Mer om projektet
En visionsbild av företagsparken F60 i Arlandastad illustrerad ovanifrån med ett flygplan som flyger över platsen
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 5

Stadsdels 5 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Stadsdelen präglas av tempo, fart, liv och rörelse och har stora ytor som möjliggör stora upplevelser och stora satsningar. Här växer F60 Företagspark fram.

Mer om projektet
Bake My Day Explore Arlandastad
Pågående

Bake My Day

Tätt samarbete och snabb byggstart! Förutom att Bake My Day tecknat hyresavtal kommer hela satsningen att ske i tätt samarbete med Explore Arlandastad då bolaget ingår i en koncern som även omfattar byggentreprenad genom byggföretaget Applied Warehouses.

Mer om projektet
Visionbild Explore Arlandastads Training Academy
Framtida

Explore Arlandastad Training Academy

Explore Arlandastad ger utrymme och rätt förutsättningar för en samlad plats för idrott, hälsa och innovation.

Mer om projektet
Visionsbild stadsdel 6
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 6

Stadsdel 6 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Beläget längs med E4:an ger denna stadsdel en självklar möjlighet till exponering för de hundratusentals människor som passerar dagligen.

Mer om projektet
P-Däck
Pågående

P-däck

Smidigt, säkert och rymligt. För att ytterligare öka tillgängligheten kommer ett högt P-däck att byggas på optimalt läge intill Drivelab Center.

Mer om projektet
Visionsbild utveckling av Drivelab BIG
Pågående

Drivelab BIG - när störst inte är stort nog

Lastbilar, bussar, entreprenad-, skogs och jordbruksmaskiner, husbilar. Här tar stora fordon plats! Nu skapar vi ännu mer utrymme för Drivelab BIG – för ännu mer möjligheter och för fler att vara med.

Mer om projektet
Visionsbild F60 Företagspark
Pågående

F60 Företagspark

F60 Företagspark - en företagspark där mötet mellan människor, miljö, verksamheter och affärsutveckling är i fokus. Här ges plats för aktörer i alla storlekar, små som stora – en blandning som ger positiva synergieffekter. Det kommer speglas i såväl arkitektur som områdesplanering.

Mer om projektet