Training Partner: Explore Arlandastads förvaltning är lösningsorienterad och lyhörd!

Tillsammans, träffsäkert och baserat på tillit. Så kan den gemensamma resan för Training Partner och Explore Arlandastad sammanfattas.

Training Partner erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fordonsbranschen med lokaler som en del av Drivelab BIG och Drivelab Center. Här har möjligheter och utrymme skapats för eventlokaler, möteslokaler, verkstadslokaler och test-drive banor och fordonstekniska utbildningskoncept där Training Partner i utbildningssyfte kan ta emot alla typer av fordon, från motorcyklar och bilar till skogsmaskiner och lastbilar.

Training Partner utbildning

Varför Explore Arlandastad? Klustertänket och läget!

För Magnus Almquist, VD Training Partner,  är svaret på frågan varför Explore Arlandastad är det perfekta läget för Training Partner kort och gott - kluster och läge. 

Det är oerhört gynnsamt att dela lokaler med likasinnade grannföretag. Just det kluster av hyresgäster med liknande behov och samma målgrupp som oss som finns här ger många fördelar. Det tillsammans med Explore Arlandastads strategiska läge är oslagbart.
 

Större totalaffär för dig som hyresgäst skapas genom Explore Arlandastads klustertänk

 

Explore Arlandastad genomsyras av ett klustertänk utöver det vanliga och verkar för att skapa samarbeten mellan de som etablerar sig här. För kommande hyresgäster och aktörer som vill etablera sig har Magnus ett självklart råd.

Våga öppna upp och samarbeta – så skapas en större totalaffär för dig som hyresgäst. Jag skulle verkligen rekommendera fler aktörer som på olika sätt jobbar mot fordonsindustrin att etablera sig här.


Välanpassade ytor – lyhörd förvaltning

Genom åren har Trainingpartner successivt vuxit, utvecklats och utökat sin verksamhet hos Explore Arlandastad.

Vi har fått vara med och påverka våra lokaler och kunnat skapat bra, välanpassade ytor för vår verksamhet. Här får våra kunderna en bra utbildningsmiljö och vi som jobbar här uppskattar arbetsmiljön och möjligheten att bedriva och kombinera både teknisk och teoretisk utbildning på en och samma plats, säger Magnus och berättar om smarta, byggtekniska anpassningar som möjliggjorts genom ett tätt samarbete med Explore Arlandastad.
 

Hela Explore Arlandastad andas utveckling, och möjligheter!


Vi möts aldrig av ett nej utan hela tiden av en serviceminded, lösningsorienterad och lyhörd förvaltning. Beslutsvägarna är korta och hela Explore Arlandastad andas utveckling, och möjligheter!

Utbildning Training Partner