Ett utbud som utmanar, utvecklas och måste upplevas

Besök möten, konferenser, events och evenemang. Övernatta och njut - av mat, dryck, träning och service. Rivstarta på Sveriges modernaste testbanor eller kittla dina husdrömmar. Allt mitt emellan Stockholm och Uppsala och ett stenkast ifrån utgångspunkten till resten av världen.

Här får du en överblick över vad Explore Arlandastad rymmer idag - välkommen att upptäcka och uppleva!

Besök & parkera

Stockholm Hotel Apartment Arlanda XPO logotyp
Stockholm Hotel Apartments Arlanda XPO Stockholm Hotel Apartments Arlanda XPO ligger i Explore Arlandastad och ryms inom befintliga lokaler intill mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO. Här trivs alltifrån affärsresenärer, medarbetare till eventbolag, utbildningsdeltagare eller flygplatsrelaterade företag och inte minst de som regelbundet eller löpande arbetspendlar till och från Arlanda eller närliggande områden.  

Toyota logo
Toyota Sverige I allt vi gör jobbar vi efter vår vision om hållbar mobilitet för alla. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att kvalitet, innovation och respekt för människor och miljö genomsyrar allt vårt arbete.
Quality Hotel Arlanda XPO Logotyp
Quality Hotel™ Arlanda XPO Välkommen till nya Quality Hotel™ Arlanda XPO, ett hotell med fokus på möten och upplevelser. Vi finns ca. 5 minuter från Arlanda flygplats och erbjuder kostnadsfria transporter till och från terminalerna. Perfekt läge oavsett om du är här och konfererar, träffar familj och vänner eller ska bo bekvämt innan eller efter semestern.
BMW Logotype
BMW Group Med sina fyra varumärken BMW, MINI, Rolls-Royce och BMW Motorrad är BMW Group världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar.
Nybygget Logotyp
Nybygget Husutställning Nybygget är en inspirerande mötesplats för arkitektur, design och inredning och en permanent husutställning där du som besökare kan få inspiration och information inför ditt husbygge.
Drivelab Event Center Logotyp
Drivelab Event Center Drivelab Event Center är en modern, anpassningsbar och välutrustad eventlokal i Drivelab Center.
Yrkesakademin Logotyp
Yrkesakademin YrkesAkademin är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom kvalificerad yrkesutbildning och hjälper människor att hitta jobb eller byta karriär.
Drivelab Test Track 1 Logotyp
Drivelab Test Track 1 Drivelab Test Track 1 är en smart bana som består av två delar, Dynamic Course och Test Area. Föraren leds på ett modernt intuitivt sätt i sin körning av själva banan och dess uppbyggnad.
We Arlandastad Logotyp
We Arlandastad WE är en unik premiumanläggning där padel, crossfit och gym kombineras i en och samma lokal på 1600 kvm.
Drivelab Test Track Terrain Logotyp
Drivelab Test Track Terrain Drivelab Test Track Terrain erbjuder körupplevelse på terrängbana utöver det vanliga.