Scandinavian XPO – Nordens närmaste mötesplats

Sveriges nya mötes- och evenemangsarena är här! Med människor och möten i centrum bidrar Scandinavian XPO starkt till Explore Arlandastad som en regional, nationell och internationell destination.

Vad krävs för förstklassig upplevelse och möten mellan människor? Idag 40 000 kvm som förutom tre evenemangs- och mässhallar även rymmer loungemiljöer, hotell, konferensrum, restauranger, barer, caféer, träningscenter, golf, läkarmottagning och flera aktiviteter som engagerar och inspirerar. Och ett exceptionellt läge. 

Förutom detta bidrar smarta lastzoner och generösa parkeringar till att Scandinavian XPO är perfekt för arrangörer, leverantörer och besökare. Med lokaler anpassade för upp till 8 500 gäster finns här plats för alla typer av evenemang, mässor, möten, galamiddagar, konserter och idrottsevenemang. Scandinavian XPO värdesätter helhetsupplevelsen - en ambition som genomsyrar allt från läge och logistik, design och materialval, utbud och upplevelse. 

Nu fyller vi 20 000 kvadratmeter med ännu mer för att locka ännu fler! 

Etapp 2 kommer ge utrymme för ännu mer och välkomna ännu fler! I planerna finns ett utökat mat- och serviceutbud, co-working och kontorshotell. Möjligheterna för utveckling tillsammans med läget, läget, läget gör mötes- och evenemangsarenan till en perfekt plats för företag, medarbetare och kunder – och inte minst för både nära och långväga besökare. Här finns dessutom gott om skräddarsydda kontorslokaler för er verksamhet.  

Satsningen på Scandinavian XPO har bara börjat!

Scandinavian XPO:s lounge som skapar möjlighet till spontana möten.

Vi skapar mer och blir fler!

Missa inte möjligheten att bli granne med Nordens närmaste mötesplats. Var med i Etapp 2 och vidareutvecklingen av Scandinavian XPO! 

Var med!

10 steg till Explore Arlandastad

Vill ni bli en del av Explore Arlandastad?

Varje etablering är ensam i sitt slag men här kan du se hur en resa hit skulle kunna se ut!

Tio steg till Explore Arlandastad!