Yteffektiva och flexibla kontor 15-50 kvm i kontorshotell

KontorMöte/Utbildning 50m²

Nu finns möjlighet att hyra kontorslokaler i Scandinavian XPO med tillträde från Q2 2023. Redan idag bidrar Nordens närmaste mötesplats starkt till att attrahera människor och företag till Explore Arlandastad. Genom en nyligen genomförd modernisering av hela fastigheten finns det idag ett flertal attraktiva kontorslokaler för uthyrning.

Lokaltyp Kontor Möte/Utbildning
Yta 50m²
Adress Cederströms slinga 17
Område Scandinavian XPO
Byggår 1992
Hiss Ja
Våning 4
Objektnr 242134015

Beskrivning och planlösning

I dynamiska Scandinavian XPO finns möjlighet för företag att välja kontorsyta och lokal efter behov. I vårt kontorshotell som är på hela 900 kvm finns plats för både små och större företag att etablera sig. Dessutom med närhet till andra företag och verksamheter där synergieffekter och samverkan kan ge ett extra värde.  De ljusa och yteffektiva kontorsrummen som är mellan 15 - 50 kvm stora erbjuder möjlighet till flexibel yta, flera rum samt möblering och utformning. Lokalerna rymmer även gemensamt lunch- och sällskapsrum i en miljö som i stort bjuder in till spontana möten och utbyte. Detta är kontorslokaler på förstklassigt läge med ett utbud som ger både medarbetare, kunder och besökare ett mervärde. 

Omgivning och synergieffekter

Hela fastigheten har genomgått en omfattande modernisering för att erbjuda ett attraktivt utbud av service och verksamheter. I fastigheten finns idag bland annat en libanesisk bistro som erbjuder frukost och lunch, fler möjligheter till co-working och större mötesrum i Stockholm Hotel Apartments regi som också erbjuder 130 rum för övernattning. Nyöppnat är även IMPA Golf som valde Scandinavian XPO som platsen för sitt första träningscenter, IMPA Golf XPO. Här kan man utveckla sitt golfspel med hjälp av avancerad teknik i fyra svingstudios och dessutom boka lektion med tränare Carl Fredrik Järrel. Kontor i Scandinavian XPO ge tillgång till en attraktiv plats för människor att mötas, äta, umgås, uppleva, övernatta och arbeta, med hela Explore Arlandastads utbud inom räckhåll.

Parkering

Besöksparkering finns 

Service

Frukost- och lunchrestaurang, hotell, longstayboende, träning m.m.

Tillträde

Från Q2 2023

Berättelser från Explore Arlandastad

Hör vad våra hyresgäster säger om Explore Arlandastad och hur sammanhanget här ger synergieffekter.
“Läget är svårt att överträffa!” 

Karta och vägbeskrivning

Explore Arlandastad är Arlanda Flygplats närmsta granne och ligger 5 minuter bort. Allra smidigast tar du dig hit med bil eller taxi.
Med bil: Centrum för Explore Arlandastad ligger vid avfarten från E4 mot Arlandastad C. Kör av vid avfarten Scandinavian XPO/Arlandastad C - oavsett om du kommer från norr eller söder. Trafikplats 180 i norrgående riktning och trafikplats 181 i södergående riktning.
Med kollektivtrafik: Ta pendeltåget till Märsta station och sen buss 571 till Arlandastad, 16 minuter eller ta pendeltåg eller Arlanda Express direkt till Arlanda Flygplats.

59.607569227076, 17.8964142

Bilder

Korridor utanför kontorsrum Co-working Explore ArlandastadExplore Arlandastad Scandinavian XPO Litet konferensrum Co-working Scandianvian XPO Explore ArlandastadMedelstort konferensrum i Co-working Scandianvian XPO Explore Arlandastad
Jonas Svensson
Jonas Svensson

Förvaltare
Etablering på bästa läge? Hör av dig till mig! 


Kontaktformulär

Liknande lokaler

Lansengatan 2 F60 Företagspark

Attraktiva, yteffektiva lokaler med god arkitektur och sammanhållen bebyggelse

På Lansengatan i F60 Företagspark finns utrymme att skräddarsy yteffektiva lokaler för kontor, verkstad/produktion och showroom.

Lokaltyp
Kontor, Lättproduktion

Yta
1653m²

Adress
Lansengatan 2

Tailored solutions 500-8500 m² for offices and light industry in F60 Företagspark 

Skräddarsydda lokaler mellan 500-8500 kvm för kontor och lättproduktion i F60 Företagspark 

I F60 Företagspark finns det utrymme att skräddarsy yteffektiva lokaler för kontor, tjänster och produktion i ett flygplatsnära område vid E4:an.

Lokaltyp
Kontor, Lättproduktion

Yta
8500m²

Adress
Halmsjövägen

Arbetsplats, konferens- och kontorsrum i Scandinavian XPO, Explore Arlandastad

Butikslokal, showroom, fackhandel eller lättare produktion på attraktivt läge 

Fånga fördelarna av läget och utbud i och runt Scandinavian XPO för attrahera kunder, besökare och företag. Hyr butiks- eller produktionslokal på 100-1000 kvm med bekvämt...

Lokaltyp
Butik, Lättproduktion

Yta
100m²

Adress
Cederströms slinga 17

Bibliotek, arbetsplats, konferens- och kontorsrum i Scandinavian XPO, Explore Arlandastad

Yteffektiva och flexibla kontor 15-50 kvm i kontorshotell

Nu finns möjlighet att hyra kontorslokaler i Scandinavian XPO med tillträde från Q2 2023. Redan idag bidrar Nordens närmaste mötesplats starkt till att attrahera människor och...

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
50m²

Adress
Cederströms slinga 17

Ljus och rymlig lokal i Drivelab Center, Explore Arlandastad

Rymlig och anpassningsbar lokal

Lokalen på 600 kvadratmeter i Drivelab Center innebär en etablering i den självklara mötesplatsen för lätta fordon inom fordonsindustrin.

Lokaltyp
Kontor

Yta
600m²

Adress
Pionjärvägen 77 H

stora möjligheter till kontor eller möteslokaler i lokalen i Drivelab Center

Flexibel kontors- och möteslokal

Lokalen på 336 kvadratmeter i Drivelab Center innebär en etablering i den självklara mötesplatsen för lätta fordon inom fordonsindustrin.
 

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
336m²

Adress
Pionjärvägen 77 A & B

Rymlig och ljus hörnlokal i Drivelab Center, Explore Arlandastad

Väldisponerad hörnlokal med smidig access och god synlighet

Events, utbildning och showroom – i denna rymlig hörnlokal i Drivelab Center finns stora möjligheter att anpassa ytan för olika aktiviteter.

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
290m²

Adress
Pionjärvägen 73 N

Stor anpassningsbar lokal i Drivelab Center med magisk takhöjd, Explore Arlandastad

Stor lokal med gigantiska möjligheter

Här i Drivelab Center är det takhöjden, anpassningsmöjligheterna och ytan som ger lokalen dess attraktionskraft och gör det möjligen att välkomna många kunder, partners och...

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
1507m²

Adress
Pionjärvägen 75 C & E

Anpassningsbar lokal för olika verksamheter, Drivelab Center, Explore Arlandastad

Rymlig, flexibel lokal med stora möjligheter

Lokalen på 207 kvadratmeter i Drivelab Center innebär en etablering i den självklara mötesplatsen för lätta fordon inom fordonsindustrin.

Lokaltyp
Kontor

Yta
207m²

Adress
Pionjärvägen 77 F

F60 Foretagspark visionsbild

F60 Företagspark - lokalytor mellan 300–8000 kvm

Kontor, tjänster och produktion - var med från start när F60 Företagspark växer fram i Explore Arlandastad. Totalt 125000 kvm lokaler och kontor med lokalytor mellan 300–8000...

Lokaltyp
Kontor, Lättproduktion

Yta
1130m²

Adress
Drakens gata 5