DRIVELAB Stockholm – navet för utbildning och events inom fordonsindustrin

Drivelab Stockholm är strategiskt placerat och ger en unik och inspirerande arena för fordonsindustrin som lockar människor och företag från hela världen.

En inspirerande mötesplats där dagens fordonsindustri möter morgondagens utmaningar och möjligheter. En tankesmedja och testmiljö där branschen, myndigheter, forskningsinstitut och utbildare utbyter insikter och idéer. En plats med fokus på utveckling, lösningar samt en bättre och säkrare fordonsindustri. Tack vare det stora utbudet av möjligheter som Drivelab erbjuder är detta en mötesplats där företag och andra intressenter kan skapa kluster och få tillgång till toppmoderna testmiljöer, en utbildningsakademi, ett modernt hotell och serviceställen för fordon.

Tillsammans skapar detta bästa möjliga förutsättningar för att utveckla morgondagens fordonsindustri!

Drivelab Center - utbildningsnavet för lätta fordon

DRIVELAB Stockholm idag

Drivelab Center – Den självklara mötesplatsen för lätta fordon inom fordonsindustrin med fokus på kompetens- och affärsutveckling och kundanpassade utbildningar för fordonsindustrins olika kompetenser och affärsområden.

Drivelab BIG – Den självklara mötesplatsen och utbildning av tunga fordon med kontors- och utbildningslokaler på drygt 15 000 m2 och väl tilltagna utbildnings, uppställnings- och utställningsytor runt byggnaden.

Drivelab Sales & Service – försäljnings- och serviceområde för bilhandlare som bland annat omfattar bilförsäljning, fullserviceverkstäder, glasverkstad, bilbesiktning och ett servicecenter för rekonditionering.

Drivelab Test Track 1 – Sveriges modernaste testbana där deltagare inom fordonsindustrin från hela världen genomför utbildningar, produktlanseringar och events.

Drivelab Test Track 2 – En kompletterande, komplett och utmanande anläggning konstruerad för testning av de utmaningarna som räddningstjänstens fordon möter.

Drivelab Test Track Terrain – Terrängbana med varierande förhållanden och nivåer för offroad, sport och gatuorienterade fyrhjulsdrivna fordon.

Drivelab BIG

När ganska stort inte är stort nog

För de riktigt stora och tunga har vi skapat en rejäl yta för utbildning, uppställning och utställning.

Upptäck Drivelab BIG!
Visionsbild Drivelab Sales & Service

När skräddarsydd service är en självklarhet

Vi ser till hela upplevelsen och har samlat all tänkbar service på ett och samma ställe.

Besök Drivelab Sales & Service