DRIVELAB Stockholm – navet för utbildning och events inom fordonsindustrin

Drivelab Stockholm är strategiskt placerat och ger en unik och inspirerande arena för fordonsindustrin som lockar människor och företag från hela världen.

En inspirerande mötesplats där dagens fordonsindustri möter morgondagens utmaningar och möjligheter. En tankesmedja och testmiljö där branschen, myndigheter, forskningsinstitut och utbildare utbyter insikter och idéer. En plats med fokus på utveckling, lösningar samt en bättre och säkrare fordonsindustri. Tack vare det stora utbudet av möjligheter som Drivelab erbjuder är detta en mötesplats där företag och andra intressenter kan skapa kluster och få tillgång till toppmoderna testmiljöer, en utbildningsakademi, ett modernt hotell och serviceställen för fordon.

Tillsammans skapar detta bästa möjliga förutsättningar för att utveckla morgondagens fordonsindustri!

Om vi är nöjda och stannar där? Självklart inte!

Här finns mer yta och mer möljigheter för verksamheter som söker skräddarsydd synlighet när vi går igång med Etapp 2 av Drivelab Sales & Service. Med 9000 kvadratmeter och en lokal som garantera synlighet och ett sammanhang som ger gynnsamma synergieffekter från dag ett. 
Även Drivelab BIG har plats för mer och fler när vi nu 
vidareutvecklar området. Med storskalig byggnad, gemensamma servicefunktioner och ytor som inte sätter några gränser kommer Drivelab BIGs kommande totalyta bli mer än dubbelt så stor. Var med från start och säkra er plats i Drivelab BIG! 

Drivelab Center - utbildningsnavet för lätta fordon

DRIVELAB Stockholm idag

Drivelab Center – Den självklara mötesplatsen för lätta fordon inom fordonsindustrin med fokus på kompetens- och affärsutveckling och kundanpassade utbildningar för fordonsindustrins olika kompetenser och affärsområden.

Drivelab BIG – Den självklara mötesplatsen och utbildning av tunga fordon med kontors- och utbildningslokaler på drygt 15 000 m2 och väl tilltagna utbildnings, uppställnings- och utställningsytor runt byggnaden. Var med och säkra er plats - Drivelab BIG ska såklart bli ännu större! 

Drivelab Sales & Service – försäljnings- och serviceområde för bilhandlare som bland annat omfattar bilförsäljning, fullserviceverkstäder, glasverkstad, bilbesiktning och ett servicecenter för rekonditionering. Söker ni service och synlighet på ett och samma ställe? Missa inte Drivelab Sales & Service Etapp 2!

Drivelab Test Track 1 – Sveriges modernaste testbana där deltagare inom fordonsindustrin från hela världen genomför utbildningar, produktlanseringar och events.

Drivelab Test Track 2 – En kompletterande, komplett och utmanande anläggning konstruerad för testning av de utmaningarna som räddningstjänstens fordon möter.

Drivelab Test Track Terrain – Terrängbana med varierande förhållanden och nivåer för offroad, sport och gatuorienterade fyrhjulsdrivna fordon.

Drivelab BIG Etapp 2

Är störst inte stort nog?

Säkra er plats när vi satsar ännu större - var med från start när Drivalab BIG blir ännu större! 

Drivelab BIG Etapp 2!

Visionsbild Drivelab Sales & Service

Känns Drivelab Sales & Service som en självklar chans?

Här finns ytterligare ytterligare 9000 kvadratmeter med möjligheter för verksamheter som söker ett synligt läge! 

Drivelab Sales & Service Etapp 2