Drivelab Sales & Service – Etapp 2

Idag är Drivelab Sales & Service ett välbesökt och etablerat försäljnings- och serviceområde med bilförsäljning, fullserviceverkstäder, glasverkstad, besiktning och möjlighet till rekonditionering. En självklar destination för fordonsnära service och ett självklart val för aktörer och företag inom bilindustrin. 

För er som söker service och synlighet på ett och samma ställe 

Här, i ett optimalt läge, finns ytterligare 9000 kvadratmeter med möjligheter. Den verksamhet som önskar etablera sig här får stora möjligheter att skräddarsy och anpassa lokalen. Ett är säkert - denna lokal garanterar synlighet och ger en självklar närhet till fordonsrelaterad service – dessutom i ett sammanhang där gynnsamma synergieffekter sker med automatik.  

Drivelab Sales & Service är en del av Drivelab Stockholm - navet för utbildning och events inom fordonsindustrin som även rymmer  Drivelab BIG, Drivelab Center, Drivelab Hotel, Drivelab Test Track 1, Drivelab Test track 2 och Drivelab Test Track Terrain. 

Ett optimalt läge

59.609451174018, 17.88952274353

Intresserad? Välkommen att höra av dig! 

Thomas Cassel, Kommersiell Projektledare
Thomas Cassel

Affärsutvecklare
Små idéer måste få utrymme att växa!

Erik Nyberg Chef Fastighetsförädling, Arlandastad Group
Erik Nyberg

Chef Fastighetsförädling
Prata med mig om era idéer! 

Våra projekt

P-Däck
Pågående

P-däck

Smidigt, säkert och rymligt. För att ytterligare öka tillgängligheten kommer ett högt P-däck att byggas på optimalt läge intill Drivelab Center.

Mer om projektet
Visionsbild stadsdel 6
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 6

Stadsdel 6 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Beläget längs med E4:an ger denna stadsdel en självklar möjlighet till exponering för de hundratusentals människor som passerar dagligen.

Mer om projektet
Visionbild Explore Arlandastads Training Academy
Framtida

Explore Arlandastad Training Academy

Explore Arlandastad ger utrymme och rätt förutsättningar för en samlad plats för idrott, hälsa och innovation.

Mer om projektet
Autonom fullstor buss i närbild
Pågående

Världsunikt projekt med fullstora självkörande bussar

Tillsammans med med RISE, Vy, Adastec och Applied Autonomy har Arlandastad Group påbörjat ett unikt projekt med fullstora autonoma bussar i Explore Arlandastad. Målet är att introducera autonoma fullskaliga bussar för kommersiell trafik mellan Arlandastad och Stockholm Arlanda Airport.

Mer om projektet
Visionsbild Stadsdel 4
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 4

Stadsdel 4 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Här finns rätt förutsättningar för Explore Arlandastads kommunikationsnod med autonoma bussar, taxi, gång- och cykelbanor, pendeltågsstation, smidig avfart från E4:an. I planerna för denna stadsdel finns genomtänkta lösningar för enkel access.

Mer om projektet
Visionsbild på Bake My Days kommande bageri i Explore Arlandastad
Pågående

Bake My Day

Tätt samarbete och snabb byggstart! Förutom att Bake My Day tecknat hyresavtal kommer hela satsningen att ske i tätt samarbete med Explore Arlandastad då bolaget ingår i en koncern som även omfattar byggentreprenad genom byggföretaget Applied Warehouses.

Mer om projektet
En visionsbild av företagsparken F60 i Arlandastad illustrerad ovanifrån med ett flygplan som flyger över platsen
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 5

Stadsdels 5 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Stadsdelen präglas av tempo, fart, liv och rörelse och har stora ytor som möjliggör stora upplevelser och stora satsningar. Här växer F60 Företagspark fram.

Mer om projektet
Visionsbild utveckling av Drivelab BIG
Pågående

Drivelab BIG - när störst inte är stort nog

Lastbilar, bussar, entreprenad-, skogs och jordbruksmaskiner, husbilar. Här tar stora fordon plats! Nu skapar vi ännu mer utrymme för Drivelab BIG – för ännu mer möjligheter och för fler att vara med.

Mer om projektet
Visionsbild F60 Företagspark
Pågående

F60 Företagspark

F60 Företagspark - en företagspark där mötet mellan människor, miljö, verksamheter och affärsutveckling är i fokus. Här ges plats för aktörer i alla storlekar, små som stora – en blandning som ger positiva synergieffekter. Det kommer speglas i såväl arkitektur som områdesplanering.

Mer om projektet
Visionsbild Scandinavian XPO och Quality Hotel Arlanda XPO
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 1 Centrum

Stadsdel 1 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Här är Explore Arlandastads absoluta centrum och den självklara mötesplatsen för verksamheter och besökare.

Mer om projektet