Kontorslokaler i Explore Arlandastad – flexibla lösningar för just din verksamhet

Letar ditt företag efter större eller bättre kontorslokaler med bra tillgänglighet? Explore Arlandastad är ett 2,9 miljoner kvadratmeter stort markområde med skräddarsydda stadsdelar för olika branscher. Det skapar starka synergieffekter för företagen i området. Här finns det utrymme att tänka stort!

Lättillgängligt och bra logistik

I Explore Arlandastad får du en direkt närhet till E4:an, Stockholm Arlanda Airport och mäss- och evenemangsarenan Scandinavian XPO. Mitt emellan Stockholm och Uppsala. Kontakta våra affärsutvecklare direkt för att få rekommendationer på lokaler eller byggnader som skulle passa din verksamhet. Du kan också hitta flera av objekten här på vår hemsida. Klicka här för att komma till listan över flera av våra lediga lokaler i Explore Arlandastad

Skräddarsydd kontorslokal

Tillsammans skräddarsyr vi yteffektiva kontorslokaler och eller co-working. Utifrån ditt företags behov rekommenderar vi den plats och de lokaler som skulle passa er verksamhet. Här är några av de områden i Explore Arlandastad med tydlig nisch:

 • F60 Företagspark - En helt ny företagspark på 125 000 kvm med stark community-känsla. Här kommer stora som små företag och organisationer finnas och gynnas av synergieffekterna från grannarna i företagsparken. En perfekt plats för företag som behöver lättillgängliga lokaler, närhet till E4:an och närhet till Stockholm Arlanda Airport.
   
 • Stadsdel för träning, hälsa och innovation -Tillsammans med Sigtuna kommun och aktörer från hela Idrottssverige finns potential att skapa en mötesplats för människor, företag och verksamheter som vill ta plats och växa.
 • Scandinavian XPO - Med kontor i samma byggnad som mäss- och evenemangsarenan Scandinavian XPO får du ett starkt utgångsläge som en del av en stor mötesplats med många besökare, närhet till stor parkering och lastkaj för tillgänglighet för såväl kunder som leveranser. 
   
 • Drivelab Sales & Service- Ett välbesökt och etablerat område för företag inom fordonsindustrin. Idag finns här företag som arbetar med bland annat försäljning av fordon, bilverkstäder och fordonsbesiktning.
   
 • Drivelab BIG - En samlingsplats för aktörer inom större fordonsindustrin som bland annat bussar, lastbilar, entreprenad-, skogs och jordbruksmaskiner samt husbilar. Här finns även stora utbildningslokaler och närhet till testbanor.

 

Lediga lokaler i Drivelab Sales and service, Explore Arlandastad

Kontor och verkstadslokal i Drivelab Sales & Service

Hitta din verksamhets nästa kontor eller verkstadslokal i det välbesökta och etablerade försäljnings- och serviceområdet Drivelab Sales & Service för bilindustrin. 

Lokaltyp
Kontor, Butik, Möte/Utbildning

Yta
100m²

Adress
Thulins plats, 190 47

Med utbyggnaden av Drivelab Big kommer mer plats för aktörer inom den tunga fordonsindustrin

Moderna kontor och verkstadslokaler för stora fordon i Drivelab BIG

Drivelab Stockholm är navet för utbildning och events inom fordonsindustrin. Här finns verkstadslokaler, kontor och eventlokaler för möten, konferenser samt mässor. Intill...

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
300m²

Adress
Junkersgatan 7, 195 61

Gripengatan 2 och Lansengatan 2 i F60 Företagspark, Explore Arlandastad

Yteffektiva lokaler med god arkitektur och sammanhållen bebyggelse

I F60 Företagspark och adresserna Gripengatan 2 och Lansengatan 2, finns utrymme att skräddarsy yteffektiva lokaler för kontor, verkstad/produktion och showroom.

Lokaltyp
Kontor, Lättproduktion

Yta
1653m²

Adress
Gripengatan 2 och Lansengatan 2

Tailored solutions 500-8500 kvm for offices and light industry in F60 Företagspark 

Skräddarsy din lokal för kontor och lättproduktion i F60 Företagspark 

I F60 Företagspark finns det utrymme att skräddarsy yteffektiva lokaler för kontor, tjänster och produktion i ett flygplatsnära område vid E4:an.

Lokaltyp
Kontor, Lättproduktion

Yta
8500m²

Adress
Halmsjövägen

Lediga lokaler att hyra i Scandinavian XPO

Butikslokal, showroom eller lättare produktion

Fånga fördelarna av läge och utbud i och runt Scandinavian XPO för attrahera kunder, besökare och företag. Hyr butiks- eller produktionslokal på 100-1000 kvm med bekvämt...

Lokaltyp
Kontor, Lättproduktion, Butik, Möte/Utbildning

Yta
100m²

Adress
Cederströms slinga 17

Bibliotek, arbetsplats, konferens- och kontorsrum i Scandinavian XPO Explore Arlandastad

Kontorshotell med gemytlig lobby, 15-50 kvm

Hyr kontorslokaler i Scandinavian XPO, Explore Arlandastad. Gemytlig lobby, bibliotek, arbetsplats, konferens- och kontorsrum - här erbjuds ett flertal moderna och attraktiva...

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
50m²

Adress
Cederströms slinga 17

Ljus och rymlig lokal i Drivelab Center, Explore Arlandastad

Rymlig och anpassningsbar lokal

Lokalen på 600 kvadratmeter i Drivelab Center är en självklar mötesplats för lätta fordon inom fordonsindustrin.

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
600m²

Adress
Pionjärvägen 77 H

Flexibla kontor och möteslokaler i Drivelab Center

Flexibel kontors- och möteslokal

Lokalen på 336 kvadratmeter i Drivelab Center innebär en etablering i den självklara mötesplatsen för lätta fordon inom fordonsindustrin.
 

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
336m²

Adress
Pionjärvägen 77 A & B

Rymlig och ljus hörnlokal i Drivelab Center, Explore Arlandastad

Hörnlokal med smidig access och god synlighet

Events, utbildning och showroom – i denna rymliga hörnlokal i Drivelab Center finns stora möjligheter att anpassa ytan för olika aktiviteter.

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
290m²

Adress
Pionjärvägen 73 N

Stor anpassningsbar lokal med magisk takhöjd och inbjudande lobby i Explore Arlandastad

Stor lokal med gigantiska möjligheter

Här i Drivelab Center är det takhöjden, anpassningsmöjligheterna och ytan som ger lokalen dess attraktionskraft och gör det möjligen att välkomna många kunder, partners och...

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
1507m²

Adress
Pionjärvägen 75 C & E

Anpassningsbar lokal för olika verksamheter, Drivelab Center, Explore Arlandastad

Rymlig, flexibel lokal med stora möjligheter

Lokalen på 207 kvadratmeter i Drivelab Center innebär en etablering i den självklara mötesplatsen för lätta fordon inom fordonsindustrin.

Lokaltyp
Kontor, Möte/Utbildning

Yta
207m²

Adress
Pionjärvägen 77 F

F60 Foretagspark visionsbild

F60 Företagspark - lokalytor mellan 300–8000 kvm

Kontor, tjänster och produktion - var med från start när F60 Företagspark växer fram i Explore Arlandastad. Totalt 125000 kvm lokaler och kontor med lokalytor mellan 300–8000...

Lokaltyp
Kontor, Lättproduktion

Yta
1130m²

Adress
Drakens gata 5