F60 Företagspark

Stora idéer måste få ta plats! Särskilt för företag och verksamheter som tänker stort och som vill ha utrymme att växa. Upptäck möjligheterna med F60 Företagspark i Explore Arlandastad! 

Ett område att upptäcka, uppleva och växa med   

I F60 Företagspark finns det utrymme att skräddarsy yteffektiva lokaler för kontor, tjänster och produktion. Här skapas förutsättningar för framåtlutade företag som värdesätter samarbeten med andra företag, goda affärer och att ha världen inom räckhåll. Här finns bokstavligen utrymme att tänka stort! 

Läget, läget och läget...och givetvis global närhet

F60 Företagspark i Explore Arlandastad ligger precis där det ska: mitt emellan Stockholm och Uppsala, med E4:an ända fram, precis intill Stockholm Arlanda Airport och därmed granne med omvärlden. Det gör området till en perfekt plats för företag och medarbetare. Även för såväl nära som långväga kunder och besökare. För fordonsanknutna företag är läget optimalt. För flygplatsrelaterade tjänsteföretag oslagbart. 

I ett första steg utvecklas den södra delen av området med yteffektiva lokaler och möjlighet att skräddarsydda skapas här hela 125 000 kvadratmeter för kontor, tjänster och produktion. Företag som är med från start ges stora möjligheter till specialanpassningar och att tillsammans utveckla smarta, innovativa lösningar.   

Genom fler infrastrukturella satsningar som till exempel utökad parkering, utfarter och infarter säkrar vi tillgänglighet för F60 Företagspark och området i stort. Här finns även den huvudgata som tillsammans med väldimensionerad tunnel under E4:an bidrar till ett sammanhållande stråk genom hela området och inte minst hela vägen till och från flygplatsområdet.  

Maxa framtiden – maxa möjligheterna 

F60 Företagspark är rätt plats för företag och människor som vill mötas och utveckla såväl verksamheter som idéer. F60 Företagspark – en plats där företag och verksamheter kan maxa sina möjligheter och få utrymme att tänka stort. 

Flygfoto - en digital visionsbild av hur företagspark F60 kan komma att se ut

F60 Företagspark – en central del av något större och ett läge nära goda grannar

F60 Företagspark ger rätt förutsättningar. För företag med koppling till Arlandaområdet och motorvägarna. För företag som är beroende av export, leverans och infrastruktur. För Service Suppliers som erbjuder tjänster, varor och service med koppling till flygplatsen och närliggande verksamheter. Dessutom med direkttillgång till hela Explore Arlandastads stora, varierande utbud av service, upplevelse och attraktiva boendealternativ som ständigt utvecklas.

F60 Företagspark kommer ge förutsättningar för kunder och samarbetspartners att träffas, samarbeta och skapa synergieffekter. 

Läs mer om hur ni maxar era möjligheter i F60 Företagspark.


F60 Företagspark

F60 Företagspark

De bästa möjligheterna skapas tillsammans. När börjar vi? 

Thomas Cassel, Kommersiell Projektledare
Thomas Cassel

Affärsutvecklare
Små idéer måste få utrymme att växa!

Lena Wikman i blus och mörk kavaj
Lena Wikman

Affärsutvecklare
Välkommen att maxa möjligheterna!

Våra projekt

Visionsbild Drivelab Sales and Service
Pågående

Drivelab Sales & Service – Etapp 2

Idag är Drivelab Sales & Service ett välbesökt och etablerat försäljnings- och serviceområde. Här, på ett optimalt läge, finns ytterligare 9000 kvadratmeter med möjligheter. Den verksamhet som etablerar sig här får stora möjligheter att skräddarsy och anpassa sina lokaler.

Mer om projektet
Visionsbild utveckling av Drivelab BIG
Pågående

Drivelab BIG - när störst inte är stort nog

Lastbilar, bussar, entreprenad-, skogs och jordbruksmaskiner, husbilar. Här tar stora fordon plats! Nu skapar vi ännu mer utrymme för Drivelab BIG – för ännu mer möjligheter och för fler att vara med.

Mer om projektet
Visionsbild Scandinavian XPO och Quality Hotel Arlanda XPO
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 1 Centrum

Stadsdel 1 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Här är Explore Arlandastads absoluta centrum och den självklara mötesplatsen för verksamheter och besökare.

Mer om projektet
En visionsbild av företagsparken F60 i Arlandastad illustrerad ovanifrån med ett flygplan som flyger över platsen
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 5

Stadsdels 5 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Stadsdelen präglas av tempo, fart, liv och rörelse och har stora ytor som möjliggör stora upplevelser och stora satsningar. Här växer F60 Företagspark fram.

Mer om projektet
Invigning tunnel under E4
Pågående

Tunnel och huvudgata

Integrerat och välplanerat - så skapas de bästa förutsättningarna för en bra infrastruktur för Explore Arlandastad. Med den nya tunneln under E4:an ökar tillgängligheten till området. Utöver den fullstora tunneln är utbyggnad av huvudstråket i hela området snart färdigställt.

Mer om projektet
Visionsbild stadsdel 6
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 6

Stadsdel 6 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Beläget längs med E4:an ger denna stadsdel en självklar möjlighet till exponering för de hundratusentals människor som passerar dagligen.

Mer om projektet
Bake My Day Explore Arlandastad
Pågående

Bake My Day

Tätt samarbete och snabb byggstart! Förutom att Bake My Day tecknat hyresavtal kommer hela satsningen att ske i tätt samarbete med Explore Arlandastad då bolaget ingår i en koncern som även omfattar byggentreprenad genom byggföretaget Applied Warehouses.

Mer om projektet
Visionsbild Stadsdel 4
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 4

Stadsdel 4 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Här finns rätt förutsättningar för Explore Arlandastads kommunikationsnod med autonoma bussar, taxi, gång- och cykelbanor, pendeltågsstation, smidig avfart från E4:an. I planerna för denna stadsdel finns genomtänkta lösningar för enkel access.

Mer om projektet
Scandinavian XPO etapp 2
Pågående

Scandinavian XPO – Etapp 2

Nu blir det ännu mer för att locka ännu fler. Under etapp 2 kommer Scandinavian XPO komplettera sitt redan rika utbud som idag består av mässhallar, loungemiljöer, hotell, restauranger, barer, caféer, eventytor, konferensrum, träningscenter, golf, läkarmottagning.

Mer om projektet
Visionbild Explore Arlandastads Training Academy
Framtida

Explore Arlandastad Training Academy

Explore Arlandastad ger utrymme och rätt förutsättningar för en samlad plats för idrott, hälsa och innovation.

Mer om projektet