Bake My Day

Bästa receptet för framgång? Rätt läge, skräddarsydd lokal och starkt samarbete!   

Rykande färskt bröd. Bakverk bakade för hand från grunden. Noggrant utvalda råvaror. Bake My Day erbjuder hantverksmässiga, äkta och generösa konditori- och bageriupplevelser och siktar nu på att expandera. För det krävs rätt läge, rätt lokaler och samarbete. Just därför har bolaget valt Explore Arlandastad för att bygga ett helt nytt bageri på cirka 10 000 kvadratmeter.

Förutom att Bake My Day tecknat hyresavtal kommer hela satsningen att ske i tätt samarbete med Explore Arlandastad då bolaget ingår i en koncern som även omfattar byggentreprenad genom byggföretaget Applied Warehouses. Projektet och utvecklingen av fastigheten sker därför tillsammans vilket möjliggjort en snabb byggstart.   

Med erhållet bygglov för bageriet pågår nu markarbeten. Målsättningen en stark expansion och Bake My Day hoppas kunna skapa upp emot 150 arbetstillfällen. Explore Arlandastad möter genom läget dessutom kravet på snabb och effektiv leverans av bröd och bakverk till grossister, livsmedelshandlare, hotell och andra företag samt återförsäljare runt om i Sverige. Läget är optimalt med den omedelbara närheten till E4:an och mitt emellan två storstäder.

Säkra välkända smaker och spännande innovationer   

Bake My Day bakar för hand och utan onödiga tillsatser. Dessutom på svenskt spannmål, svenskt smör och grädde och ägg från svenska frigående höns och värdesätter verkligen svenska lokala råvaror. Det gedigna sortimentet rymmer älskade klassiker som prinsesstårta, kanelbullar, biskvier och smakrikt surdegsbröd men även nya produkter med oväntade och spännande smaker.

För Bake My Day är innovation och kreativitet en lika viktig ingrediens som rätt läge och möjlighet att växa. Explore Arlandastad ger plats för degar att jäsa och Bake My Day att växa. Målsättning för öppning av bageriet är Q1 2024. 

Våra projekt

Interior from Scandinavian XPO 2023
Pågående

Scandinavian XPO – etapp 2

Här kan din verksamhet få utrymme att tänka stort! Mitt emellan Sveriges snabbast växande regioner - Stockholm och Uppsala - och närheten till Stockholm Arlanda Airport. Här finns lediga lokaler för olika typer av verksamheter.

Mer om projektet
Visionsbild Scandinavian XPO och Quality Hotel Arlanda XPO
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 1 Centrum

Stadsdel 1 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Här är Explore Arlandastads absoluta centrum och den självklara mötesplatsen för verksamheter och besökare.

Mer om projektet
Visionbild Explore Arlandastads Training Academy
Framtida

Explore Arlandastad Training Academy

Explore Arlandastad ger utrymme och rätt förutsättningar för en samlad plats för idrott, hälsa och innovation.

Mer om projektet
Autonom fullstor buss i närbild
Pågående

Färdigställd förstudie om självkörande stora elbussar

Under oktober 2023 färdigställdes en förstudie gällande stora självkörande elbussar i Arlandastad och Stockholm Arlanda Airport. Detta i ett projekt lett av Arlandastad Group tillsammans med Vy Buss och RISE.

Mer om projektet
Visionsbild F60 Företagspark
Pågående

F60 Företagspark

F60 Företagspark - med fokus på mötet mellan människor, miljö, verksamheter och affärsutveckling. Här ges plats för aktörer i alla storlekar, små som stora – en blandning som ger positiva synergieffekter. Det kommer speglas i såväl arkitektur som områdesplanering.

Mer om projektet
Visionsbild Drivelab Sales and Service
Pågående

Drivelab Sales & Service – Etapp 2

Idag är Drivelab Sales & Service ett välbesökt och etablerat försäljnings- och serviceområde. Här, på ett optimalt läge, finns ytterligare 9000 kvadratmeter med möjligheter. Den verksamhet som etablerar sig här får stora möjligheter att skräddarsy och anpassa sina lokaler.

Mer om projektet
P-Däck
Pågående

P-däck

Smidigt, säkert och rymligt. För att ytterligare öka tillgängligheten kommer ett högt P-däck att byggas på optimalt läge intill Drivelab Center.

Mer om projektet
Visionsbild stadsdel 6
Framtida

Explore Arlandastad Stadsdel 6

Stadsdel 6 är ett större utvecklingsområde i Explore Arlandastad. Beläget längs med E4:an ger denna stadsdel en självklar möjlighet till exponering för de hundratusentals människor som passerar dagligen.

Mer om projektet
Rum från Stockholm Hotel Apartments Arlanda XPOmed trägolv, säng, köksbord för två och en fotölj
Slutförda

Stockholm Hotel Apartment - Longstay

Stockholm Hotel Apartment Longstayhotell möter efterfrågan av flexibla boendealternativ för längre vistelser och byggs med hållbarhet i fokus.

Mer om projektet
Visionsbild utveckling av Drivelab BIG
Pågående

Drivelab BIG - när störst inte är stort nog

Lastbilar, bussar, entreprenad-, skogs och jordbruksmaskiner, husbilar. Här tar stora fordon plats! Nu skapar vi ännu mer utrymme för Drivelab BIG – för ännu mer möjligheter och för fler att vara med.

Mer om projektet